Halide Edip Anaokulu
Mogultay Mah. Nupelda Ayaz Güloğlu Cad. No 15

VİZYON

Dünyada uygulanan, kabul görmüş okul öncesi eğitim programlarını okulumuzda uygulayarak Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda yaratıcı, sorgulayan, değerlendiren, araştıran ve paylaşan bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla sevgimizi de katarak okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak ve projeler üretmek, çevresi ile barışık, etkili ve öğrenciyi merkeze alan bir okul olarak emsallerimiz için örnek olmak.

MİSYON

Biz Halide Edip Anaokulu olarak 36-68 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmayı, onlara saygı, sevgi, iş birliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma gibi davranışları kazandırmayı, onları Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

İkili Öğretim

Sabah 07.30 - 12.30 Öğlen 12.30 - 17.30